Jegyek

Rossi Biaggival folytatott harcáról forgatna filmet –...

MotoGP
Rossi Biaggival folytatott harcáról forgatna filmet – rajongói kérdések
2017.04.21. 08:26
Ismét remek hangulatban telt a nagydíjhétvégét megelőző sajtótájékoztató utolsó szekciója, ahol a rajongók kérdéseit továbbították a jelenlévő versenyzők felé. Bautista érdekes házassági ajánlatot kapott, Marquez átnevezné a Stoner-kanyart, s az kiderült, mit szólt Crutchlow Rossi múltkori nyilatkozatához.
 
Szeretnéd a helyszínen átélni a WTCC hungaroringi versenyének legendásan kiváló hangulatát, s élőben szurkolni Michelisz Norbertnek és a Zengő Motorsport pilótáinak? Akkor van egy ajánlatunk számodra, hiszen akár jegyshopunkon keresztül is megrendelheted a jegyedet a magyarországi futamra! (x)

Az Amerikai Nagydíj előtti csütörtöki sajtótájékoztatón ismét lehetőséget kaptak a rajongók arra, hogy feltegyenek egy-egy kérdést a jelenlévő motorosoknak. Alvaro Bautista nem mástól kapott kérdést, mint barátnőjétől, Grace-től, aki arra volt kíváncsi, hogy elvenné-e őt feleségül. A teremben nagy nevetés tört ki, a versenyzőtársak megtapsolták a spanyolt, aki elárulta: az argentin verseny előtt már megkérte Grace kezét, és mivel igent mondott, természetesen összeházasodnak.
 

Johann Zarcónak arra kellett válaszolnia, melyik 125 köbcentis vagy Moto2-es versenyét ültetné át egy MotoGP-futamra: „Nyilván olyat választanék, ahol vezettem, de hogy melyiket? Nehéz megmondani, gondolkodnom kellene ezen. Valamelyik Moto2-es győzelmemet, ahol az elejétől a végéig erősnek éreztem magam, és végig vezetni tudtam. De azok is jó versenyek, amikor nem érzem magam a legjobb formámban, mégis ott tudok maradni az elejében, és végül nyerek. Ilyen volt a tavalyi osztrák futam, 2015-ben volt néhány olyan versenyem, amelyeket végig uraltam, például az akkori Argentin Nagydíj.”
 
 
Marc Marqueztől azt kérdezte meg egyik rajongója, hogy ha választhatná, mely pálya mely kanyarját nevezné el magáról: „Nagyon nehéz kérdés. De egy gyors balos lenne jó, például a Phillip Island-i 3-as kanyar. Azt hiszem, azt hívják most Stoner-kanyarnak: ezekben érzem igazán erősnek magam és ezeket szeretem a legjobban” – fogalmazott a címvédő, majd amikor felvetették neki, hogy megkérdezzék-e az illetékeset az átnevezésről, hozzátette: „Igen, tudom, hogy Stoner-kanyar a neve, de most hirtelen nem tudok egy kanyart kiválasztani. Talán az aragóniai pályán, a dugóhúzó-szekció utáni elnyújtott balos – az is egy remek kanyar lenne.”
 

Cal Crutchlow-nak elsőként Valentino Rossi termasi nyilatkozatára kellett reagálnia, miszerint inkább kiugrana egy repülőből Jack Millerrel, mintsem részt venne a brittel egy autós üldözésben, ahol ő vezet. „Valószínűleg én is így döntenék” – mondta az LCR pilótája. „Lucy már kipróbálta a másikat, és nem hiszem, hogy a legjobb élmény. Nem vagyok a legjobb sofőr, hogy őszinte legyek: sokat kell használnom a parkolást segítő rendszert, szóval én is inkább kiugranék egy repülőből” – fogalmazott Crutchlow, aki kapott egy másik kérdést, miszerint ki nyerné a MotoGP-sek országúti kerékpárversenyét: „Egyértelműen én. Nincs kétségem efelől.”
 

 

 
Valentino Rossi is érdekes kérdést kapott: arra kellett választ adnia, melyik nagy ellenfelével folytatott rivalizálásáról forgatna egy Rush-szerű filmet, amelyben Niki Lauda és James Hunt történetét dolgozták fel néhány évvel ezelőtt, s mi lenne a film főcímdala. „Nem is tudom… Talán Biaggival. Az remek móka volt, mert volt néhány vicces történetünk a pályán kívül is… Hogy mi lenne a főcímdal? Nehéz kérdés… Döntsétek el ti!”
 

A vb-éllovas Maverick Vinales is mozis kérdést kapott: miután a keresztneve megegyezik a Top Gun című film főszereplőével, a kérdező arra volt kíváncsi, hogy csapattársa, Rossi melyik szereplőnek felelne meg. „Remélem, hogy Goose, mert akkor sokat tanulhatnék tőle” – nevetett a yamahás. „De tudom, hogy Iceman lesz, a fő rivális, mert nagyon komoly szinten van, mindig rendkívül erősen teljesít. Remélem, a végéig harcolhattunk egymással és jó kis csatákat vívhatunk majd.”
 

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: