Moto2

Rossi: A vb-címért kell küzdenie a csapatomnak

A Sky Racing VR46 névadója és alapítója szerint mindenük adott ahhoz, hogy 2019-ben mind a Moto3-ban, mind a Moto2-ben megcélozzák az összetett elsőséget.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Pénteken került sor a Sky Racing VR46 csapatbemutatójára, amelyen leleplezték az istálló Moto2-es és Moto3-as gépeit. A középső géposztályban a tavaly futamot nyerő Luca Marini, Valentino Rossi féltestvére mellett a Moto3-ból fellépő Nicolo Bulegát láthatjuk majd a Kalex-vázas gépek nyergében, míg a legkisebbeknél Dennis Foggia oldalán a 2018-ban beugróként is dobogót szerző Celestino Vietti Ramus fog versenyezni a KTM-mel.

Bár maga Rossi nem tudott jelen lenni a pénteki rendezvényen, mivel éppen edzett a MotoGP jövő heti sepangi tesztjére, egy videót azért küldött a fiatal olasz tanítványainak. A „Doktor” elmondta: a cél mindkét kategóriában a vb-cím, amelyet tavaly Francesco Bagnaia révén már egyszer sikerült megszerezniük a Moto2-ben.

„Gyerünk, érezzétek jól magatokat!” – idézi Rossit a Crash.net szakoldal. „A tavalyi egy fantasztikus év volt, de már a következőn kell gondolkodnunk, ahol újfent megpróbálunk harcba szállni a bajnokságért. Nekünk kell lennünk a főszereplőknek, nem szenvedünk hiányt semmiben. A csapat változatlan maradt, ami nem volt egyszerű, de ez az erősségünk. Megpróbáljuk a lehető legjobb gépet biztosítani a srácok számára, aztán utána rajtuk a sor, hogy motorozzanak.”

Fotó: Sky Racing VR46


Hozzászólások