Formula-E

Rosenqvisté a legjobb kör a római szabadedzéseken

Felix Rosenqvist futotta meg a legjobb időt a Formula-E római szabadedzésein, a svéd pilóta mögött Sam Bird zárta a második pozícióban a tréningeket, míg a harmadik legerősebb kört a címvédő Lucas di Grassi futotta meg.
Szeretnél élőben szurkolni Michelisz Norbinak, a Zengő Motorsport pilótáinak, Nagy Norbinak és Szabó Zsoltnak, valamint a szabadkártyásként induló Tassi Attilának és Nagy Daninak a Hungaroringen? Akkor rendeld meg jegyshopunkon keresztül a belépődet a WTCR hazai futamára!

Róma új helyszínként szerepel a Formula-E idei versenynaptárában, az első szabadedzésen pedig a széira első bajnoka, Nelson Piquet Jr. érte el a legjobb kört, 81 ezreddel maga mögé utasítva Sam Birdöt, Piquet csapattársának, Mitch Evansnek a hátránya már fél másodperc fölött volt a harmadik helyen.
 
A második tréningen aztán Felix Rosenqvist ugrott az élre, Bird ezúttal is második volt, a harmadik leggyorsabb kört pedig Lucas di Grassi élre el. Az új pálya kifogott Alex Lynnen, a brit balesete miatt meglengették a piros zászlókat.
 
A szabadedzések az alábbi videókban nézhetők vissza (a második videóban Lynn balesetének visszajátszásakor, körülbelül 33:10-nél jól hallható a brit pilóta bosszús ordítása):


 
Fotó: Formula-E Media


Hozzászólások