Jegyek

Rosenqvisté a legjobb kör a római szabadedzéseken

Formula-E
Rosenqvisté a legjobb kör a római szabadedzéseken
2018.04.14. 11:32
Felix Rosenqvist futotta meg a legjobb időt a Formula-E római szabadedzésein, a svéd pilóta mögött Sam Bird zárta a második pozícióban a tréningeket, míg a harmadik legerősebb kört a címvédő Lucas di Grassi futotta meg.
 
Szeretnél élőben szurkolni Michelisz Norbinak, a Zengő Motorsport pilótáinak, Nagy Norbinak és Szabó Zsoltnak, valamint a szabadkártyásként induló Tassi Attilának és Nagy Daninak a Hungaroringen? Akkor rendeld meg jegyshopunkon keresztül a belépődet a WTCR hazai futamára! (x)

Róma új helyszínként szerepel a Formula-E idei versenynaptárában, az első szabadedzésen pedig a széira első bajnoka, Nelson Piquet Jr. érte el a legjobb kört, 81 ezreddel maga mögé utasítva Sam Birdöt, Piquet csapattársának, Mitch Evansnek a hátránya már fél másodperc fölött volt a harmadik helyen.
 
A második tréningen aztán Felix Rosenqvist ugrott az élre, Bird ezúttal is második volt, a harmadik leggyorsabb kört pedig Lucas di Grassi élre el. Az új pálya kifogott Alex Lynnen, a brit balesete miatt meglengették a piros zászlókat.
 
A szabadedzések az alábbi videókban nézhetők vissza (a második videóban Lynn balesetének visszajátszásakor, körülbelül 33:10-nél jól hallható a brit pilóta bosszús ordítása):


 
Fotó: Formula-E Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: