Jegyek

Romano Fenati 2018-tól a Moto2-ben!

Moto3
Romano Fenati 2018-tól a Moto2-ben!
2017.07.17. 08:01
Csapatot nem, géposztályt viszont vált 2018-ban Romano Fenati. Az olasz motoros tavaly lecsúszott egy lehetőségről, miután viharos körülmények között távoznia kellett Valentino Rossi csapatától, most azonban ismét esélyt adnak neki, hogy a középső kategóriában bizonyítson.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Kategóriát vált Romano Fenati, a Moto3-as bajnokság jelenlegi második helyezettje marad a Snipers csapatánál 2018-ban, de már a Moto2-esek között húzhatja majd a gázkart. A vázról egyelőre nem született döntés, de nagy valószínűséggel Kalex lesz.
 
Fenati már az idén csatlakozhatott volna a középső géposztályhoz, de mivel a tavalyi év közepén távoznia kellett a Sky Racing VR46-tól, erről a lehetőségről akkor lemaradt. Ezek után szerződött mostani alakulatához, ahol jelenleg egy győzelemmel és négy második hellyel harminchét pontos hátrányban van Joan Mir mögött.
 
„Nagyon erősen akartuk Romanót és jónak bizonyult a megérzésünk. A teljesítményétől eltekintve is egyedülálló a kapcsolatunk, aminek most meglett az eredménye” – állítja Stefano Bedon, a csapat menedzsere a crash.net szakoldalnak adott nyilatkozatában. „Már azon vagyunk, hogy versenyképesek legyünk a Moto2-ben, nem feledkezve meg az idei bajnokságról sem. Még csak fél távnál járunk, semmi sem dőlt el.”
 
Az olasz motoros így nyilatkozott a fejleményről: „Moto2? Az egész viccnek indult, de aztán meggyőztük magunkat, hogy lehetséges és köszönhetően Mr. Andrea Marinellinek, sikerült valóra váltani ezt a fantasztikus elképzelést. Már alig várom, hogy elkezdődjön ez az új kaland. Természetesen ehhez az is kell, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki az idei évből. Most csak Brnóra szabad összpontosítanunk, ami nem egy könnyű pálya.”
 
Fotó: motogp.com
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: