Jegyek

Rizmayer Gábor lett a 220 Volt H-Moto Team sportigazgatója

Egyéb motorsport
Rizmayer Gábor lett a 220 Volt H-Moto Team sportigazgatója
2017.01.10. 11:56
Egy sikerekkel teli évet követően már az idei esztendő feladataira koncentrál Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A 220 Volt H-Moto Team azonban nemcsak a versenyzői névsorban erősít 2017-ben, hanem a vezetőségben is: mostantól Rizmayer Gábor tölti be a sportigazgatói tisztséget a csapatnál.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron!

Úgy tűnik, a 220 Volt H-Moto Team nagyon komolyan gondolja azt, hogy nemcsak a legnagyobb, hanem a legeredményesebb hazai gyorsaságimotoros csapattá is váljon. Ennek érdekében ugyanis előbb egy tíznapos spanyolországi edzőtáborban vettek részt december 3. és 13. között, majd itthon egyénileg folytatták a felkészülést a csapat versenyzői. A munkájukat mostantól Rizmayer Gábor irányítja és segíti, ugyanis a rendkívül sikeres versenyzői pályafutást maga mögött hagyó motoros lett a 220 Volt H-Moto Team sportigazgatója.
 
„Mivel mindenképpen szerettem volna a motorsportban maradni, így örömmel vállaltam el ezt a feladatot, hiszen évek óta jó kapcsolatban vagyok a csapatvezetővel, Kelemen Krisztiánnal. Nagyon összetett lesz a feladatom, gyakorlatilag a teljes csapat idényét irányítom majd, egyelőre a 2017-es szezonban. Már most aktívan részt vettem abban is, hogy melyik versenyző hol, milyen bajnokságban induljon, mind a felnőtt, mind pedig az utánpótlás vonalon. Feltérképeztem a várható mezőnyöket, és ezek alapján döntöttünk közösen a szezon feladatairól. A motorok felkészítését is én irányítom, valamint szakmai kapocs leszek a csapat menedzsmentje és a versenyzők között” – jelentette ki Rizmayer Gábor.
 
A 220 Volt H-Moto Team csapatvezetője, Kelemen Krisztián szerint Rizmayer Gábor személyében egy nemzetközileg is elismert és hiteles sportigazgatója lett Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapatának. „Ismét egy fontos mérföldkőhöz ért a 220 Volt H-Moto Team csapata. A terveink eredményes végrehajtásához szükség volt egy sportigazgató kinevezésére, aki a rám nehezedő terhek jelentős részét át tudja venni tőlem és hitelesen tud mind a versenyzőkkel, mind a beszállítókkal, mind pedig a promóterekkel érdemben egyeztetni és a csapat érdekében döntéseket hozni. Az elmúlt évben már együtt dolgoztunk Gáborral és az ez idő alatt elvégzett munkája meggyőzött arról, hogy ezt a feladatot maximálisan el tudja látni. Még legalább két évre van szükségem, hogy az elképzelt csapat struktúrát kiépítsük, aminek egy nagyon fontos lépése volt a sportigazgatói poszt betöltése. Bízom benne, hogy együtt győzelmekhez és bajnoki címekhez segítjük versenyzőinket, hisz ez a célunk” – fogalmazott Kelemen Krisztián.

Írta: Molnár Ádám; Fotó: Háfra Zsolt
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
 
race.com
 
Kövess minket!
youtube facebook twitter rss

VR46 shop
Pálya információ
MotoGP Superbike WTCC
2017. Március 26. 20:00
Katari Nagydíj
Losail International Circuit

Épült: 2004
Teljes hossza: 5380m
Szavazás
Ki lesz a MotoGP 2017-es világbajnoka?
Marc Marquez (Repsol Honda)
Dani Pedrosa (Repsol Honda)
Valentino Rossi (Movistar Yamaha)
Maverick Vinales (Movistar Yamaha)
Jorge Lorenzo (Ducati Team)
Andrea Dovizioso (Ducati Team)
Andrea Iannone (Suzuki Team)
Cal Crutchlow (LCR Honda)
más
VB Ranglista
MotoGP Superbike Supersport WTCC
Poz. Pilóta Márka Pont
1. M. Marquez Honda 0
2. V. Rossi Yamaha 0
3. J. Lorenzo Yamaha 0
4. M. Vinales Suzuki 0
5. A. Dovizioso Ducati 0
6. D. Pedrosa Honda 0
7. C. Crutchlow Honda 0
8. P. Espargaro Yamaha 0
9. A. Iannone Ducati 0
10. H. Barbera Ducati 0
Formula.hu hírek
Tesztmotor.hu hírek
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2017  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: