Jegyek

Richard nagy harcban nyert, Nagy Dani ismét pontszerző...

TCR
Richard nagy harcban nyert, Nagy Dani ismét pontszerző (videó)
2018.06.10. 11:57
Nagy küzdelmet hozott a TCR Europe vasárnapi, spái futama miután Kris Richard több adok-kapok ütközés után megnyerte a versenyt. Nagy Dani az előkelő 6. helyet szerezte meg, Tassi Attilának viszont fel kellett adnia a futamot.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus második hétvégéjén megrendezésre kerülő Osztrák Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: akár jegyshopunkon keresztül
is megvásárolhatod a belépődet a MotoGP spielbergi futamára! (x)

A fordított rajtrácsos futamot az élről induló Reece Barr kapta el a legjobban, de az Eau Rouge-t már csapattársa, Kris Richard vette be az első helyen. Nagy Dani maradt a 11., mig Tassi Attila a 14. helyen. A második kört Nagy már a pontszerző 9. helyen kezdte meg, Richard mögött pedig kialakult egy négyes boly, akik ádáz küzdelmet folytattak a dobogós helyekért. Az ötödik körben sajnos a pályára hajtott a biztonsági autó, miután Tassi Attila autója állt meg a kavicságyban, és a Hondát el kellett vontatnia a pályabíróknak.
Tassinak sajnos nem tartott sokáig a futam
 
Öt perccel a leintés előtt Richard, Files, Briché, Vernay, Potty, és Azcona volt az első hat sorrendje. Az újraindítás után Tassi csapattársa, Josh Files is félreállt műszaki hiba miatt, Nagy Dani pedig keményen támadta Barrt a hetedik helyért. Két körrel a vége előtt Briché és Vernay ütközött össze a célegyenesre ráfordító kanyarban, ami miatt a franciának fel kellett adnia a futamot. Richard és Briché óriási küzdelmet folytattak a győzelemért az utolsó körben, de a svájci végül megtudta tartani az első helyet Briché és Potty előtt. Nagy Dani az előkelő hatodik helyen zárta a vasárnapi futamot, aminek végeredménye még hivatalos, mivel a versenyfelügyelők több ütközést is vizsgálnak. A M1RA másik versenyzője, Francisco Mora ugyancsak pontot szerzett, hiszen 10. lett.

A futam végeredménye:


Fotók: TCR Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: