MotoGP

Rendeld meg nálunk a belépődet a MotoGP brnói futamára!

Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus elején megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod nálunk a belépőjegyedet a MotoGP brnói versenyére!
A Cseh Nagydíj hosszú évek óta az egyik legkedveltebb állomása a gyorsaságimotoros-világbajnokság versenynaptárának, és ez hatványozottan igaz a magyar szurkolókra, elvégre az ausztriai Red Bull Ring mellett a brnói pálya fekszik legközelebb hazánkhoz. Évről évre rengeteg honfitársunk látogat ki a helyszínre, hogy élőben tekintse meg a világ legjobb motorversenyzőinek küzdelmét.
 
Ahogy azt az előző években megszokhatták Olvasóink, idén is vásárolhatók a brnói futamra szóló belépők weboldalunk jegyshopján keresztül, amelyeket ide kattintva vagy a Jegy&Shop menüpont alatt lehet megrendelni. Kérjük, mindenki alaposan olvassa el a jegytípusokra, a rendelésre és az előre utalással történő fizetésre vonatkozó feltételeket, mert néhány ponton változtatnunk kellett a korábbi évekhez képest (részletek ugyancsak ide kattintva).
 
Ha tehát augusztus első hétvégéjén szeretnél élőben szurkolni Marc Marqueznek, Valentino Rossinak, Jorge Lorenzónak vagy más kedvenc motorversenyződnek, akkor itt a lehetőség, hogy a P1race.hu jegyshopján keresztül megrendeld belépődet a 2019-es Cseh Nagydíjra!
 
Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások