MotoGP

Rendeld meg nálunk a belépődet a brnói és spielbergi futamokra!

Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek augusztusban a hazánkhoz közeli versenyek egyikén? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod nálunk a jegyedet a MotoGP Cseh és Osztrák Nagydíjára!
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

A Cseh Nagydíj és az Osztrák Nagydíj évek óta a gyorsaságimotoros-világbajnokság versenynaptárának legkedveltebb helyszínei közé tartozik, és ez hatványozottan igaz a magyar szurkolókra, elvégre Brno és a Red Bull Ring fekszik legközelebb hazánkhoz. Évről évre rengeteg honfitársunk látogat ki a helyszínekre, hogy élőben tekintse meg a világ legjobb motorversenyzőinek küzdelmét.
 
Ahogy azt az előző években megszokhatták Olvasóink, idén is vásárolhatók a brnói és a spielbergi futamra szóló belépők weboldalunk jegyshopján keresztül. Kérjük, mindenki alaposan olvassa el a jegytípusokra, a rendelésre és az előre utalással történő fizetésre vonatkozó feltételeket, mert néhány ponton eltérnek a két versennyel kapcsolatos előírások!
 
A Cseh Nagydíjra IDE KATTINTVA, míg az Osztrák Nagydíjra IDE KATTINTVA érhetők el a rendelhető jegyek – előbbiek június végéig, utóbbiak július 25-ig rendelhetők! Kérjük, aki mindkét eseményre vásárolna belépőt, külön rendelésben tegye az eltérő ütemezésű és módú feldolgozás miatt!
 
Ha tehát augusztus első hétvégéjén szeretnél élőben szurkolni Marc Marqueznek, Valentino Rossinak, Jorge Lorenzónak vagy más kedvenc motorversenyződnek, akkor itt a lehetőség, hogy a P1race.hu jegyshopján keresztül megrendeld belépődet a 2018-as Cseh Nagydíjra!
 
Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások