Jegyek

Primitív, aki egy versenyző bukásánál ujjong – P1race...

Podcast
Primitív, aki egy versenyző bukásánál ujjong – P1race podcast
2017.09.13. 18:28
Mennyire érezte meg a MotoGP Rossi hiányát Misanóban? Marquez és Dovizioso csatázik már csak a vb-címért vagy Vinales még beleszól? Illetve jogosak-e Vernay kritikái Tassi Attilával szemben? Többek között ezekről is beszélgettünk legújabb podcastünkben.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Meg kellene-e tiltani a versenyzőknek, hogy a rendkívül veszélyes motokrosszozással eddzenek? Érezhető volt-e Rossi hiánya Misanóban? Most már csak Marquez és Dovizioso van harcban a vb-címért vagy még Vinales odaérhet? Lehet-e még szavakat találni Lowes borzalmas produkciójára? Tényleg sportszerűtlen-e a szurkoló, aki egy unszimpatikus motoros esésénél éljenzik? És jogosak-e a nagy rivális Vernay kritikái Tassi Attila vezetési stílusával kapcsolatban? Többek között ezeket a témákat boncolgattuk e heti podcast-adásunkban – ha pedig valakinek lenne témája vagy kérdése, amiről szeretné, hogy beszéljünk két hét múlva, írja meg a komment-szekcióban!

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: