Jegyek

Petrucci: „Nagyon-nagyon őrült futam lesz!”

MotoGP
Petrucci: „Nagyon-nagyon őrült futam lesz!”
2017.06.11. 08:17
A mugellói dobogója után Barcelonában az első sorból startoló pramacos úgy érzi, ezúttal jobban óvhatja majd az abroncsait – márpedig ennek kulcsszerepe lesz a vasárnap délutáni versenyen.
 
Imádod a motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha ez a kettő igaz rád, és szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk gyakornoknak! Részletek ide kattintva. (x)

Danilo Petrucci remek formában van egyelőre júniusban: az Olasz Nagydíjon talán az egész hétvége legnagyobb meglepetését szolgáltatta azzal, hogy Andrea Dovizioso és Maverick Vinales mögött harmadikként célba érve dobogóra állhatott, most Barcelonában pedig az első sorba kvalifikálta magát Dani Pedrosa és Jorge Lorenzo mellé.
 
A Pramac Racing GP17-es Ducatiját használó olasz motoros úgy érzi, a jól sikerült kvalifikációnak köszönhetően jobb helyzetben van, mint volt egy hete Mugellóban, ugyanakkor tisztában van vele, hogy rendkívül nehéz háromnegyed óra vár rá is vasárnap délután a rendkívül gyenge tapadás és az elképesztő mértékű gumikopás miatt:
 
„Nagyon jó érzés újra látni titeket, mivel ez azt jelenti, hogy itt vagyok a sajtótájékoztatón. Mindig örülök, ha itt lehetek” – viccelődött a szombati sajtótájékoztató elején Petrucci, akinek szavait a Crash.net idézi. „Nagyon-nagyon nehéz időmérőn vagyunk túl, mivel elég kevés volt a tapadásunk hátul. A vasárnap is rendkívül kemény lesz, főleg ha a hátsó gumi menedzseléséről van szó. Mindenesetre már Mugellóban is remek kört futottam, csak elvették tőlem a pálya kiszélesítése miatt, pedig ha az első sorból indultam volna, talán jobban tudtam volna vigyázni a gumira. Remélem, ezúttal ez összejön, de nem lesz egyszerű az elképesztő gumikopás miatt. Úgy vélem, a verseny második fele nagyon-nagyon őrült lesz.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: