Jegyek

Petrucci meglepődött Dovizioso vádjain

MotoGP
Petrucci meglepődött Dovizioso vádjain
2017.04.21. 10:22
Az Argentin Nagydíjon elszenvedett kiesése után túlságosan agresszív és felelőtlen vezetéssel vádolta meg honfitársát a Ducati gyári versenyzője, a pramacos azonban nem tudja, mit kellett volna másképp csinálnia.
 
Szeretnéd a helyszínen átélni a WTCC hungaroringi versenyének legendásan kiváló hangulatát, s élőben szurkolni Michelisz Norbertnek és a Zengő Motorsport pilótáinak? Akkor van egy ajánlatunk számodra, hiszen akár jegyshopunkon keresztül is megrendelheted a jegyedet a magyarországi futamra! (x)

Andrea Dovizioso nulla ponttal távozott Termas de Río Hondóból, mivel a verseny során az elcsúszó Aleix Espargaro Apriliája kiütötte alóla a Ducatit. Az olasz pilóta azonban nem a spanyolt, hanem Danilo Petruccit hibáztatta a történtekért: elmondása szerint honfitársa túl agresszíven és felelőtlenül motorozott, s Espargaro is emiatt csúszott ki. Dovizioso vádjaival kapcsolatban természetesen Petrucci véleményét is kikérték a hétvégi Amerikai Nagydíj előtt:
 
„Meglepetésként ért, amikor olvastam ezt a nyilatkozatot, mert nem is láttam Doviziosót a verseny során” – idézi a Pramac Racing versenyzőjének szavait a crash.net szakoldal. „Vannak onboard felvételek a motoromról, és a legközelebb akkor került hozzám, amikor az első kereke egy vonalba került az én hátsó kerekemmel. Szóval képtelenség lett volna látnom őt.”
 
„Sajnálom őt, de nem én baleseteztem vele, hanem szerintem Espargaro. Dovi azt mondta agresszív voltam, de nem is láttam őt a futam során, szóval nem tudom, mit kellett volna tennem. Talán kellene egy monitor, hogy lássuk, mi van mögöttünk, nem tudom. Sajnálom Dovit, aki nyilvánvalóan az egyik barátom az itteniek közül, de nem akarok több szót vesztegetni erre, mert Zarco, Pedrosa, Bautista és Folger is megelőzött, ők mégsem panaszkodtak”
– fogalmazott Petrucci.

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: