Jegyek

Pedrosa: „Sok mindent ellestem Marqueztől”

MotoGP
Pedrosa: „Sok mindent ellestem Marqueztől”
2017.03.18. 16:22
Tizenkettedik szezonját kezdi meg a MotoGP-ben és a Repsol Hondánál, az elmúlt tizenegy szezon során évente legalább egy futamot megnyert. Dani Pedrosa harmadikként végzett az utolsó katari teszten, ezzel egyértelművé tette, hogy ő is ott lesz a legjobbak között 2017-ben.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Dani Pedrosa izgatottan várja, hogy kezdetét vegye a 2017-es világbajnoki évad. A spanyol versenyző a csapattal együtt folyamatosan dolgozik azon, hogy az új Hondával megtalálja az egyensúlyt, de a motor folyamatosan fejlődik. Pedrosa szerint idén közel sem volt olyan nehéz elkezdeni a munkát a Michelin gumikkal, mint tavaly.
 
„Kétségtelen, hogy idén nagyon kis különbség van a pilóták között, minden apró részlet kulcsfontosságú lesz. A királykategória mindig is a maximumot követelte meg versenyzőtől és motortól egyaránt. Az elmúlt években különböző generációk és kategóriák világbajnokai gyűltek össze ebben a sorozatban” – fogalmazott a spanyol a motogp.com-nak adott interjújában.
Pedrosa úgy véli, hogy idén is azok az a versenyzők fognak küzdeni a világbajnoki elsőségért, mint akiket az elmúlt években megszokhattunk, azonban van egy sötét ló is az élmezőnyben. „Nagy kérdés, hogy Vinales hogyan fogja kezelni az esélyesség terhét. Nem ugyanaz, amikor meglepetésszerűen nyersz, mint amikor elvárják tőled a győzelmet.”
 
A Repsol Honda duója négy éve változatlan, így jogosan merülhet fel a kérdés, hogy Pedrosa tanult-e bármit is háromszoros bajnok csapattársától, Marc Marqueztől a közös idő alatt. „Igen, sok mindent ellestem, megfigyeltem. De megtartom magamnak az észrevételeimet” – tette hozzá a spanyol nevetve.
 
Fotó: Repsol Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: