MotoGP

Pedrosa csuklófájdalmakkal küzd az első körös baleset után

Már az első körben véget ért a repsolos számára a MotoGP Argentin Nagydíja, amikor Johann Zarco előzési manővere közben hatalmas highside bukást mutatott be a még vizes aszfalton.
Szeretnél élőben szurkolni Michelisz Norbinak, a Zengő Motorsport pilótáinak, Nagy Norbinak és Szabó Zsoltnak, valamint a szabadkártyásként induló Tassi Attilának és Nagy Daninak a Hungaroringen? Akkor rendeld meg jegyshopunkon keresztül a belépődet a WTCR hazai futamára!

Nem Marc Marquez incidensei szolgáltatták az egyetlen beszédtémát a királykategória termasi futamait követően: még az első kör végén Johann Zarco ugyancsak meredek előzési kísérletet mutatott be a harmadik helyért harcolva Dani Pedrosa ellen. A francia versenyző elmondása szerint nem ért hozzá a repsoloshoz, aki azonban kisodródott a vizes ívre és egy hatalmas highside bukást mutatott be.
Pedrosa a leintést követően nem sokat mondott, mindenesetre kedden megvizsgálják a jobb csuklóját: „A versenyem már azelőtt véget ért, hogy befejeztem volna az első kört. A versenyirányításnak gondoskodnia kellene minden versenyző biztonságáról. Pillanatnyilag komoly fájdalmaim vannak a jobb csuklómban, kedden újra megnézik Barcelonában” – idézi a spanyolt a Crash.net szakoldal.

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások