Jegyek

P1race podcast: Min úszott el Michelisz Norbi vb-címe?

Podcast
P1race podcast: Min úszott el Michelisz Norbi vb-címe?
2017.12.05. 19:11
Mi lett volna, ha nincs a kínai kizárás vagy a katari fékhiba? Megérdemelten lett-e világbajnok Thed Björk? És mi a helyzet a Volvo mulleres húzásával? Többek között ezekről beszélgettünk a héten.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Tekintettel arra, hogy szerda este bejelentéscunami várható a WTCC jövőjével kapcsolatban, ráadásul a szezonzárót már így is négy napja rendezték, ezúttal kivételesen kedden jelentkezik a P1race.hu podcastje. Természetesen a középpontban Michelisz Norbert világbajnoki ezüstérme és a katari események álltak: megpróbáltuk megvizsgálni, mi lett volna az időmérős fékprobléma vagy a ningbói diszkvalifikáció nélkül a végeredmény, de szóba került Yvan Muller és az őt ért számos halálos fenyegetés, a Túraautó-világbajnokság és a TCR várható egyesülése, valamint a hétvégi Formula-E-forduló néhány érdekes momentuma is.

Fotó: WTCC Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: