Podcast

P1race podcast: Marquez az utolsó gyenge pontját is kiküszöbölte

Minek volt köszönhető a Yamaha váratlan feltámadása? Tényleg lett-e volna esélye a győzelemre Pedrosának? Komolyan lehet-e venni jelenlegi formájában a WTCR-t? Ki hibázott Verstappen és a Ferrarik baleseteiben? Többek között ezekről beszélgettünk.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Bőségesen szolgáltatott témát a mögöttünk hagyott versenyhétvége, így e heti podcastünk is igencsak hosszúra nyúlt – amelyet immár kedd este teszünk közzé. Természetesen főként a MotoGP Thaiföldi Nagydíjának eseményei voltak a fókuszban, így szóba került Marquez és Dovizioso újabb parádés csatája, a Yamaha váratlanul erős szereplése, Lorenzo ijesztő pénteki bukása, valamint a két kisebb kategória küzdelmei is. De megvitattuk a WTCR wuhani fordulójának tanulságait az ellehetetlenített Hyundaiokkal a középpontban, ahogy a Formula-1-es Japán GP vitatott esetei – Verstappen vs. Ferrarik – is terítékre kerültek.

Fotó: Repsol Media


Hozzászólások