Jegyek

Öt-hat jelöltje van az Avintiának 2018-ra

MotoGP
Öt-hat jelöltje van az Avintiának 2018-ra
2017.07.15. 10:35
Jelenleg még az Avintia Racing mindkét versenyzője esélyes a jövő évi ülésekre, de a csapat menedzsere szerint Hector Barberának és Loris Baznak is javulnia kell, ha meg akarják tartani a helyüket. Agustin Escobar szerint öt-hat esélyes van az alakulat két motorjára 2018-ban.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Az Avintia Racing már korábban megállapodott a Ducatival, hogy 2018-ban is az olasz gyártó motorjaival állnak rajthoz a MotoGP-ben, a versenyzőkről azonban még nem döntött az alakulat. Egyelőre a csapat két jelenlegi motorosa, Hector Barbera és Loris Baz is ott van a jelöltek között.
 
„Két opciónk van a következő évre: vagy két GP17-es vagy egy GP17-es és egy GP16-os modell. Ez majd a leendő versenyzőinken múlik. Jelenleg öt-hat név van a listánkon, természetesen a mostaniakkal együtt” – tájékoztatta az aktuális helyzetről a crash.net szakoldalt a csapat menedzsere, Agustin Escobar.
 
A szakember azt is elárulta, hogy nem feltétlenül csak a királykategóriából keresnek versenyzőt, mások mellett Axel Ponsnak is van esélye, de Tito Rabat érkezéséről is felröppentek már pletykák.
 
„Nem kell sietnünk a döntéssel, szeretnénk látni, hogy Hector és Loris hogyan kezdi az év második felét, utána ráérünk dönteni. Nem muszáj minden áron spanyol versenyzőt szerződtetnünk, de persze jó lenne, hiszen a szponzoraink kilencven százaléka spanyol.”
 
„Hectornak sajnos nem sikerült jól a szezon első fele, de reméljük, hogy a hátralevő rész jobban alakul majd. A jerezi és később a barcelonai teszt után sikerült fejlődnie, Barcelonában a versenye sem volt rossz, kilencedik lett. Később Assenben sajnos hibázott azzal, hogy motort cserélt. Ennek ellenére lépésről lépésre javul.”

 
Loris Baz használja jelenleg a legrégebbi motort a mezőnyben, a csapatvezetés elégedett a francia teljesítményével. „Összességében azzal a motorral, ami a rendelkezésére áll, nagyon jó munkát végez. Ezzel együtt tőle is többet várunk az év második felében” – zárta a gondolatait Escobar.
 
Fotó: motogp.com
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: