Moto2

Odendaalé az esős záró nap, de Marini maradt az élen

Vasárnap volt a legkevésbé kegyes az időjárás az Angel Nietóról elnevezett pályán a Moto2-es mezőnyhöz, így a szombati eredményeket senki sem tudta megjavítani.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Pénteken és szombaton sem tudtak teljesen száraz aszfalton körözni a Triumph-blokkal első hivatalos tesztjüket teljesítő Moto2-esek, de egyértelműen a harmadik, egyben utolsó nap során voltak a legrosszabbak a körülmények Jerezben. Éppen ezért csak két etapot tudtak teljesíteni vasárnap a motorosok, akik közül mindössze 12-en futottak mért kört.
 
Az NTS-vázat használó Steven Odendaal volt a leggyorsabb, megelőzve Dominique Aegertert és Xavier Cardelust, de természetesen a hol enyhén vizes, hol szakadó eső áztatta pályán meg sem tudták közelíteni a korábbi eredményeket, így a teljes spanyolországi tesztet Luca Marini zárta az élen Sam Lowes és Alex Marquez előtt. A középső kategória legközelebb már csak 2019-ben gurul újra pályára.
 
A vasárnapi tesztnap végeredménye (kattintásra nagyítható!):

A háromnapos jerezi teszt összesített eredményei (kattintásra nagyítható!):

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások