MotoGP

Nézz vissza klasszikus MotoGP-futamokat!

A téli holtszezonban a MotoGP hivatalos Facebook-oldala több klasszikus versenyt is a „műsorára tűzött”: többek között a 2006-os valenciai, a 2010-es japán és a 2015-ös ausztrál viadal is teljes egészében visszanézhető!
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Az elmúlt hetekben több korábbi legendás futamot is feltöltött a Facebook-oldalára a MotoGP hivatalos honlapja, így a holtszezon elvonási tünetei közepette újra átélhetjük a néhány évvel vagy akár egy évtizeddel ezelőtti eseményeket. Többek között felkerült a 2006-os valenciai évadzáró Valentino Rossi hibájával és Nicky Hayden vb-címével, a kaotikusan végződő 2014-es Aragóniai Nagydíj vagy épp a 2015-ös Phillip Island-i előzésőrület is. A feltöltött videókból válogattunk most, de a MotoGP Facebook-oldalán még több teljes futam elérhető – sőt, a napokban kerül fel a tervek szerint a 2007-es japán és a 2008-as Laguna Seca-i viadal is!
Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások