TCR

„Nevető negyedikként felugrottam a dobogóra” – szombati értékelések

Nagy Dániel dobogós lett, Jedlóczky L. Márk pontot szerzett, Tassi Attila és Ficza Ferenc viszont balesetekbe keveredtek, így nem értek célba – ők foglalták össze videós vagy szöveges formában a hungaroringi szombat tapasztalatait.
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára!

Tassi Attila sokáig dobogót érő helyen autózott, s akkor is a második pozíciót védte, amikor Julien Briché kiforgatta – a Hell Energy Racing with KCMG hondás pilótája így értékelt: „A reggeli időmérő nagyon jól sikerült a Hungaroringen, így délután a második helyről rajtolhattam. A futam kezdetétől kiélezett küzdelmet folytattunk az élmezőnyben - Files Azconával csapott össze, én pedig Brichével csatáztam, aminek következtében a kavicságyon végeztem, ő pedig büntetést kapott a szabálytalanságért. Szerintem rendkívül sportszerűtlen volt, amit csinált, de nem keseredtem el, ilyen az autósport… Holnap is futam, drukkoljatok 11:50-től!”

A mezőny másik három magyar versenyzője közül Ficza Ferenc ugyancsak kiesett egy ütközés következtében, Nagy Dániel viszont elképesztő kavarodás után harmadik lett, Jedlóczky L. Márk pedig megszerezte első pontját a TCR Európa-kupában. Alábbiakban az ő hármuk videós értékelése látható Nagy, Ficza, Jedlóczky sorrendben, a futam pedig ide kattintva nézhető vissza teljes egészében:
 
 

 

 

Fotó: Rákóczi Ádám (P1race.hu)


Hozzászólások