Jegyek

Nem vált be a KTM legújabb fejlesztése

MotoGP
Nem vált be a KTM legújabb fejlesztése
2017.03.15. 13:58
A KTM nem veti be a legújabb motorspecifikációját a szezonnyitó katari viadalon, miután sok problémájuk akadt vele az utolsó előszezoni teszten.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Az osztrák márka új motorspecifikációval érkezett Katarba, amelytől azt várták, hogy kissé megszelídíti majd az RC16-os gépet. A fejlesztés azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, Pol Espargaro és Bradley Smith jócskán elmaradt a mezőnytől. A teszt leggyorsabb körét jegyző Maverick Vinalesnél mind a ketten bő két másodperccel voltak lassabbak.
 
„Nem ezt a verziót fogjuk használni Katarban” – árulta el Espargaro a motorsport.com-nak. „Visszatérünk egy korábbi változathoz. Sok információt gyűjtöttünk, hogy kifejleszthessünk valami mást, de ez még nem az a specifikáció lesz, amit a versenyeken használunk. Sokat vártunk tőle és egyrészről nagyon jól működött, másfelől viszont komoly hiányosságai vannak. Mindenesetre megvan az irány, hogy merre kell haladnunk.”
 
A KTM legújabb motorfejlesztése biztosan nem lesz bevethető az év első három versenyén, Katarban, Argentínában és Austinban, így legkorábban májusban, az első európai futamon, Jerezben debütálhat.
 
Fotó: motogp.com
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: