WTCR

Nash a Bamboo versenyzője lesz 2013-ban

James Nash jövőre a silverstone-i bázissal rendelkező Bamboo Engineering pilótája lesz, így ő fog versenyezni a csapat egyik Chevrolet Cruze 1,6T volánjánál a túraautó-világbajnokság 2013-as esztendejében.
James Nash idei újonc szezonját egy Forddal versenyezte végig az Aon csapatnál, jövőre viszont már a Bamboo Engineering színeiben egy Chevrolet-t fog terelgetni a versenypályákon.
Nash idén még az Aon csapat színeiben versenyzett egy Forddal
 
„Örülök, hogy a Bamboo csapathoz igazoltam. A Chevrolet egy nagyon erős alap, és megadja az esélyt, hogy megmutathassam a bennem rejlő valós potenciált. Richard Coleman egy erős hajót vezet, és mindketten a pilóták bajnoki címéért szeretnénk csatázni 2013-ban” – idézi a brit pilóta szavait a WTCC hivatalos oldala.
 
„A WTCC-ben versenyezni idén nagyszerű volt; ez egy fantasztikus bajnokság, ahol a világ legjobbjaival versenyezhetek a nemzetközi porondon. Egyértelműen megfertőzött a WTCC hangulata; a versenyzők, a pályák, az országok mind a legmagasabb szintűek, de itt az idő, hogy letegyem a névjegyem a világbajnokságban”
– olvasható a 28 éves brit nyilatkozata az autosport.com oldalon. „Nagyon fontos volt, hogy ilyen hamar leszerződjek 2013-ra. Már van tapasztalatom a WTCC-ben, a tempóm is megvan a pályákon, és itt a lehetőség, hogy pontokat szerezzek és csak a vezetésre koncentráljak.”
A 28 éves brit jövőre már a Bamboo Engineering Chevrolet-ját fogja vezetni, ahogy azt idén Darryl O'Young (a képen) és Alex MacDowall tette
 
„Örülünk James leigazolásának, évek óta beszélünk vele, és az, hogy végre aláírás került a papírra, mindnyájunknak nagyszerű”
– mondta Richard Coleman csapatfőnök. „Néhány éve már kopogtatunk az ajtón, de Nash-sal a fedélzeten, és az ő újonnan szerzett WTCC-s tapasztalatával az esélyesek között lehet. 2013 nagyszerűnek ígérkezik. Nem csak Jamest sikerült megszereznünk, de van még néhány fejlesztésünk is, szóval érdemes lesz figyelni a márciusig tartó időszakot is!”


Hozzászólások