Jegyek

Nani Roma fej- és nyaksérüléseket szenvedett (videó!)

Dakar
Nani Roma fej- és nyaksérüléseket szenvedett (videó!)
2018.01.09. 10:42
A kétszeres Dakar-győztes pilóta a hétfői szelektív szakasz vége előtt egy kilométerrel bukott nagyot, s bár az etapot még teljesítették, rögtön utána kórházba kellett szállítani a spanyolt.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Nani Roma nagyjából a hétfői, 296 km-es szelektív szakasz vége előtt egy kilométerrel borult fel a Minivel. A látványos baleset ellenére még célba ért a spanyol, ráadásul csupán 26 perces hátrányt szedtek össze a győztes Nasser Al-Attiyahhoz képest. A célban azonban kiderült, hogy Romának orvosi ellátásra van szüksége – egyes sajtóhírek szerint az etap végén navigátora, Alex Haro vezette az autót –, és fej- és nyaksérüléseket diagnosztizáltak nála.
 
A kétszeres Dakar-győztest ezt követően helikopterrel elszállították további vizsgálatok céljából egy limai klinikába, s mivel Romáék nem teljesítették a szelektívet követő összekötő szakaszt, így semmiképp sem folytathatják a viadalt – pedig összesítésben a 10. helyen álltak. Ezzel az elmúlt két nap során rengeteg balszerencsés helyzetbe keveredő minis különítmény egyedül Orlando Terranovára számíthat, aki a nyolcadik pozíciót foglalja el.
 

 
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: