Jegyek

Nakagami elsőségével és villámokkal zárult a katari teszt

Moto2
Nakagami elsőségével és villámokkal zárult a katari teszt
2017.03.19. 20:45
Vasárnap sem fogadta kegyeibe az időjárás a Moto2-esek mezőnyét, akik a háromból csupán két etapot tudtak teljesíteni a katari teszt utolsó felvonásán a pályára lecsapó vihar miatt. A nap legjobb eredményét Franco Morbidelli érte el, de Takaaki Nakagami szombati körétől így is jócskán elmaradt.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Ha a Moto3-asokkal kibabrált a katari időjárás, akkor mit mondjanak a középső kategória szereplői? Pénteken ők abszolút nem tudtak pályára gurulni az eső miatt, s bár szombaton hasznos munkát tudtak végezni a csapatok, vasárnap ismét ők jártak rosszabbul, ugyanis a harmadik etapjukra már nem kerülhetett sor a megérkező eső és a villámok miatt – ráadásul már előtte is komolyan hátráltatta őket a rendkívül erős szél.
Az egyik ok, amiért rövidre sikerült a vasárnapi program

Ami az időeredményeket illeti: Franco Morbidelli futotta meg a nap legjobbját, megelőzve a KTM-es Miguel Oliveirát, valamint Thomas Lüthit, ám a háromnapos gyakorlást nem ők, hanem Takaaki Nakagami zárta az élen. Miután szinte a teljes mezőny szombaton érte el a legerősebb eredményét, így az összesített lista élmezőnyében is a tegnapi sorrend köszön vissza, azaz a japán mögött Morbidelli és csapattársa, Alex Marquez végeztek a képzeletbeli dobogós pozíciókban.
 
A Moto2-esek legközelebb a szezonnyitó Katari Nagydíj csütörtöki első szabadedzésén gurulnak pályára – remélhetőleg a mostaninál sokkal jobb körülmények között.
 
A Moto2-es teszt vasárnapi végeredménye:

A háromnapos teszt összesített eredményei:

Fotók: MotoGP Media; Marc VDS Racing
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: