Jegyek

Miért szeretjük a rallycross-t? Ezért! (videó)

Rallycross
Miért szeretjük a rallycross-t? Ezért! (videó)
2017.05.16. 20:54
A 2017-es FIA Rallycross Világbajnokság belgiumi Mettetben rendezett negyedik futama is hihehetlen izgalmakat hozott. A SuperCar döntője szó szerint 4 perc tömény adrenalinbomba volt, telis-tele erős autókkal, sztárpilótákkal, kilincsre menő akciókkal, drámával és fordulatokkal.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Ha kérdezné egy ismerősöd, hogy miért szereted az autósportot, javasoljuk, hogy szavak helyett inkább ezt a videót mutasd meg neki! A főszerepben Petter Solberg, Timmy Hansen, Mattias Ekström, Andreas Bakkerud, Kevin Eriksson, Johann Kristoffersson és 600 lóerős versenygépeik, amik jobban gyorsulnak 100 km/órára, mint az F1-es autók!

A folytatásban még talán ennél is kiélezettebb csaták várhatóak, hiszen hiába nyerte meg Ekström az első három futam mindegyikét, mostani sikerével Kristoffersson rögtön három pontra megközelítette őt a bajnoki pontversenyben.

Ami a magyarokat illeti, Belgiumban két honfitársunkért szoríthattunk a Supercar világbajnoki mezőnyében, ám ezúttal Lukács Kornél Csucsunak és Kárai Tamásnak sem sikerült pontot szereznie.
A Super1600-as Európa-bajnokság második fordulója is ugyanezen verseny keretében került lebonyolításra, itt három magyar pilóta próbált szerencsét. Sok most nem jutott ki nekik belőle, mivel mindhármuknak elég balszerencsés futamai voltak, így a döntőket már nélkülük rendezték meg. Marton Gergely a három pontot érő 14., Szíjj Jolly Zsolt a 24. helyen végzett, míg a címvédő Szabó Krisztián az elődöntőbe ugyan még bejutott az ötödik helyen, ám ott csak negyedik lett, így számára is idő előtt véget ért a hétvége. Összesítésben az ötödik helyre esett vissza, de hátránya csupán kilenc pont a mostani győztes Kaspar Navickas mögött.

Fotók: WRX Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: