Jegyek

Michelisz Norbiék lesznek a legnehezebbek Kínában

WTCR
Michelisz Norbiék lesznek a legnehezebbek Kínában
2017.10.09. 15:23
Nemrég kiadták a WTCC-s súlytáblázatot az előttünk álló hétvégén sorra kerülő ningbói versenyekre: nem lesz egyszerű dolga a Hondáknak, hiszen a Volvóknál tíz, a Citroëneknél harminc kilóval lesznek nehezebbek.
 
Imádod a motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha ez a kettő igaz rád, és szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk gyakornoknak! Részletek ide kattintva. (x)

Miután az előző három versenyhétvégén futott köridők alapján a Honda Civic bizonyult a leggyorsabbnak, így a japán márka kapja a vadonatúj ningbói pályán a maximális 80 kilós pluszsúlyot. „Az autók nehezebbek lesznek, ami nem segít nekünk, de a súlyoktól függetlenül arra számítok, hogy erősek leszünk” – nyilatkozta a TouringCarTimes.com hasábjain Michelisz Norbert.
 
A két fő rivális márka, a Volvo és a Citroën is könnyebb lesz a Hondánál: a svédek 70 kilós ballasztot kapnak, azaz tíz kilogramm lesz a különbség, míg a C-Elysée-k 50 kg-ot cipelnek majd magukkal, azaz ott már 30 lesz a differencia a japánokhoz képest. A Lada Vesták és a Chevrolet-k viszont nem kaptak pluszsúlyt, azaz a gyári alapértéken mehetnek majd Kínában.
 
WTCC, Kína – kompenzációs súlyok:
Honda Civic WTCC: +80 kg
Volvo S60 TC1: +70 kg
Citroen C-Elysée WTCC: +50 kg
Lada Vesta WTCC: 0 kg
Chevrolet RML Cruze: 0 kg

Fotó: WTCC Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: