Jegyek

Michelisz: „Nehéz most még a szezon pozitív részét nézni”...

WTCR
Michelisz: „Nehéz most még a szezon pozitív részét nézni” (videó!)
2017.12.01. 22:36
Érthető módon roppant csalódottan nyilatkozott a katari futamok után a Honda versenyzője, aki még úgy vágott neki a napnak, hogy reális esélye volt a vb-címre is. Az időmérős fékhiba aztán szertefoszlatta a reményeket, de így is a magyar autósport történetének legnagyobb eredményét érte el.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Michelisz Norbert az időmérő második szakaszáig a leggyorsabb volt a katari idényzárón, aztán azonban egy fékhiba mindent elrontott: emiatt csak a 11. helyről tudott indulni mindkét versenyen, ahol ráadásul csak néhány pozíciót tudott javítani. Így Thed Björk lett a világbajnok, de a Himesházáról indult magyar pilóta így is a hazai autósport első világbajnoki dobogósa lett, messze a legjobb eredményt elérve a mostani ezüstéremmel. Bár Norbi érthető módon csalódottan értékelt, azért így is bőven büszke lehet a szezonjára:
 

Fotó: WTCC Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: