Formula-E

Melyik a gyorsabb: Massa vagy egy sólyom? (videó!)

Újabb állatos összehasonlító videót tett közzé a Formula-E: tavaly Jean-Eric Vergne a Techeetah csapat „névadójával”, egy gepárddal mérte össze az erejét, most pedig az elektromos szériában a hétvégén debütáló brazil „állt ki” egy sólyom ellen.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

A Formula-E-től nem áll messze, hogy a világ leggyorsabb állataival mérje össze az autók sebességét: egy éve Jean-Eric Vergne egy gepárddal csapott össze – csak halkan jegyezzük meg, hogy a francia ezt követően bajnok lett, szóval az alábbi sólymos videó még akár jó ómen is lehet az elektromos sorozatban újonc Felipe Massa számára. A vándorsólyom egyébként a Föld leggyorsabb állata: zuhanórepülés közben akár a 322 km/h-t órát is képes elérni. De vajon Massa vagy tollas kihívója győzedelmeskedett a természetesen nem véresen komoly gyorsulási párharc során?


Hozzászólások