Jegyek

Megvan Hayden temetésének időpontja

Superbike
Megvan Hayden temetésének időpontja
2017.05.27. 13:38
A család közleményben jelentette be, hogy a hétfőn elhunyt világbajnok motorost szülővárosában, Owensboróban helyezik végső nyugalomra két nap múlva – a temetést élőben közvetítik majd a versenyző facebook-oldalán.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Nicky Hayden múlt szerdán szenvedett súlyos balesetet, amikor kerékpáredzés közben elütötte őt egy autót. Több napon keresztül a cesenai kórház intenzív osztályán ápolták, ám a MotoGP 2006-os világbajnoka hétfő késő délután belehalt rendkívül súlyos agyi és mellkasi sérüléseibe.
 
Az amerikai motoros családja most közleményt adott ki arról, hogy május 29-én, hétfőn helyezik végső nyugalomra a „Kentucky Kölyköt”, természetesen szülővárosában, Owensboróban. A temetés helyi idő szerint délben kezdődik – ez magyar idő szerint este 19 órát jelent –, s az eseményt némileg szokatlan módon élőben streamelik majd Hayden hivatalos Facebook-oldalán keresztül.
 
Fotó: Red Bull Honda
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: