Jegyek

Mégsem látogat Monacóba a TCR?

TCR
Mégsem látogat Monacóba a TCR?
2016.12.04. 08:04
Bár a néhány napja kiadott 2017-es versenynaptárukban szerepelt a legendás utcai pálya, a Monacói Automobil Klub cáfolta, hogy bármiben is megegyeztek volna a Marcello Lotti által irányított szériával.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

Néhány napja mi is beszámoltunk róla, hogy közzétették a harmadik idényére készülő TCR International Series jövő évi versenynaptárát. Számunkra ebben a legfontosabb információ az volt, hogy 2017-ben a Hungaroringre is ellátogat a túraautós bajnokság, ám egyúttal érdekesség volt, hogy a programba bekerült Monaco is, így a széria három alkalommal is a Formula-1 betétprogramjaként szerepelne a következő szezonban.
 
Úgy tűnik azonban, hogy mégsem vehetjük még biztosra, hogy a hercegség utcáin is megmérkőznek a TCR-esek, ugyanis pár nappal a naptár kiadását követően a Monacói Automobil Klub közleményben cáfolta, hogy a bajnokság egyáltalán felvette volna velük és az FIA-val a kapcsolatot a versenyrendezéssel kapcsolatban, így őket is meglepetésként érte, hogy a legendás utcai aszfaltcsík szerepel a 2017-es programban.
 
A közlemény arról is beszél, hogy éppen a fentiek miatt az FIA Motorsport Világtanácsa szerdai bécsi ülésén sem bólintott rá arra, hogy a TCR tervezett monacói fordulóját felvegyék a nemzetközi versenynaptárba. Kérdés, mit lép erre Marcello Lotti bajnoksága: amennyiben nem sikerül megállapodni a monacói szervezettel, úgy tíz helyett kilenc fordulóból állna a 2017-es évad – igaz, mindez a hungaroringi versenyeket nem érinti.

Fotó: TCR
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: