Formula-E

Massa több Formula-E-csapattal is tárgyal

Egyre több jel utal arra, hogy a 2008-ban kis híján F1-es világbajnoki címet szerző, a száguldó cirkusztól tavaly végleg visszavonult brazil az elektromos szériában köthet ki a közeljövőben.
Szeretnél élőben szurkolni Michelisz Norbinak, a Zengő Motorsport pilótáinak, Nagy Norbinak és Szabó Zsoltnak, valamint a szabadkártyásként induló Tassi Attilának és Nagy Daninak a Hungaroringen? Akkor rendeld meg jegyshopunkon keresztül a belépődet a WTCR hazai futamára!

Felipe Massa 2017 végén vonult vissza végleg a Formula-1-ből: 15 éves karrierje során 11 nagydíjgyőzelmet szerzett, mindegyiket a Ferrari színeiben, 2008-ban pedig kis híján világbajnok tudott lenni, ám végül minden idők legdrámaibb fináléját követően kicsúszott a kezei közül a cím. A közkedvelt brazil versenyző már korábban is jelezte, hogy szívesen versenyezne egyszer a Formula-E-ben, most pedig a hétvégén jelen volt a római viadalon, ahol a következőket nyilatkozta:
 
„Úgy vélem, remek élmény lenne itt versenyezni, nem is tudok sokáig otthon maradni, így találnom kell magamnak valamit, amit csinálhatok. A Formula-E-ben vannak érdekes lehetőségek, de még nincs igazán konkrétum. Viszont tárgyalok néhány csapattal, szóval meglátjuk, hogy versenyezhetek-e itt a jövőben” – idézi Massa szavait a Crash.net szakoldal. A brazil korábban elmondta: csak akkor akar csatlakozni a mezőnyhöz, ha megfelelően versenyképes autóba ülhet és van esélye harcolni a bajnoki címért, így kizárt, hogy idény közben szálljon be a Formula-E-be.

Fotó: Formula-E Media


Hozzászólások