Jegyek

Marquezt elszomorítják a sportszerűtlen szurkolói reakciók

MotoGP
Marquezt elszomorítják a sportszerűtlen szurkolói reakciók
2017.09.10. 18:54
Azt még megérti, hogy a dobogón kifütyülik a számukra nem szimpatikus versenyzőt, de azt már nem veszi be a spanyol gyomra, hogy a délelőtti bukásakor ujjongott a közönség.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Marc Marquez a Valentino Rossival kapcsolatos 2015-ös botrányos események óta nem örvend túl nagy népszerűségnek az olasz MotoGP-rajongók körében. Ennek többször hangot is adnak a szurkolók az egyes versenyhelyszíneken: nem volt ez másként Misanóban sem, ahol a dobogón állva kifütyülték az esős versenyt megnyerő repsolost.

A regnáló világbajnokot azonban nem ez a része bántotta igazán, hanem az, hogy a délelőtti bemelegítő edzésen elszenvedett balesetekor ujjongani kezdett a lelátó közönsége. Marquez akkor csókokat küldve reagált a szurkolók éljenzésére, a délutáni versenyt követően azonban őszintén beszélt a rajongók rendkívül sportszerűtlen viselkedésével kapcsolatos érzéseiről:

„Ha őszinte akarok lenni, ez elszomorít. Mert oké, a pódiumceremóniánál még megértem a dolgot, azt viszont nem, hogy ujjong a lelátó, amikor elesem. Amikor bukunk, akkor nagyjából 300 km/h-val megyünk, a határon motorozunk, az életünket tesszük kockára és akár meg is sérülhetünk. Remélem, hogy a jövőben legalább az én szurkolóim nem csinálnak ilyet más versenyzőkkel, mert nem túl jó érzés.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: