Jegyek

Marquez: „Egy szinten vagyunk az ellenfeleinkkel a...

MotoGP
Marquez: „Egy szinten vagyunk az ellenfeleinkkel a kigyorsításokon”
2017.08.12. 19:44
Elégedetten nyilatkozott Marc Marquez az időmérő után. A spanyol versenyző szerint tavaly óta sokat javítottak a kigyorsításokon, és sikerült utolérniük a riválisaikat ezen a téren. A Repsol Honda versenyzője szerint a jó teljesítmény kulcsa a hétfői brnói teszt volt.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

„Úgy látszik, hogy ezen a hétvégén nem veszítünk a kigyorsításokon.  Egy szinten vagyunk az ellenfeleinkkel. Megtaláltuk az egyensúlyt a motorral, tavaly sokat vesztettem, de nem használtam a szárnyakat, így teljesen más egyensúlya volt a motornak. Idén úgy látszik, hogy jobban érezzük a motort, és jobbak vagyunk a kigyorsításon.  Persze máshol egy kicsit veszítek és küszködök, de igyekszek hozzáigazítani a stílusomat. Nagyon örülök, és büszke vagyok, hogy gyorsak vagyunk ezen a pályán.” – idézte a versenyzőt a Motorsport.com.

Marquez kiemelte, hogy a hétfői brnói teszt kulcsfontosságú volt a  jó eredmény eléréséhez: „Nagyon jól felkészültünk erre a hétvégére. A hétfői teszten sokféle konfigurációt kipróbáltunk külön erre a pályára. Kipróbáltunk különböző beállításokat, hogy megértsük, melyik működik Ausztriában, és a csapat tényleg remek munkát végzett, mert mióta kihajtottam az első edzésen, a motor sokkal jobb volt, mint tavaly.”  

Marquez remek teljesítménye ellenére a többi Honda visszafogottan teljesített: Dani Pedrosa a kilencedik, Crutchlow a tizedik, Jack Miller a tizenkilencedik, Tito Rabat pedig a huszonnegyedik rajthelyről várhatja a holnapi futamot. 

Fotó: Repsol Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: