MotoGP

Már csak néhány napig: rendeld meg nálunk a brnói belépődet!

Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus elején megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod nálunk a belépőjegyedet a MotoGP brnói versenyére – a jelenlegi áron már csak június végéig!
A Cseh Nagydíj hosszú évek óta az egyik legkedveltebb állomása a gyorsaságimotoros-világbajnokság versenynaptárának, és ez hatványozottan igaz a magyar szurkolókra, elvégre az ausztriai Red Bull Ring mellett a brnói pálya fekszik legközelebb hazánkhoz. Évről évre rengeteg honfitársunk látogat ki a helyszínre, hogy élőben tekintse meg a világ legjobb motorversenyzőinek küzdelmét.
 
Ahogy azt az előző években megszokhatták Olvasóink, idén is vásárolhatók a brnói futamra szóló belépők weboldalunk jegyshopján keresztül, amelyeket ide kattintva vagy a Jegy&Shop menüpont alatt lehet megrendelni. Kérjük, mindenki alaposan olvassa el a jegytípusokra, a rendelésre és az előre utalással történő fizetésre vonatkozó feltételeket, mert néhány ponton változtatnunk kellett a korábbi évekhez képest (részletek ugyancsak ide kattintva).

Figyelem: a jelenlegi árak már csak június végéig érvényesek, utána központilag emelkedik az összes jegytípus ára!

 
Ha tehát augusztus első hétvégéjén szeretnél élőben szurkolni Marc Marqueznek, Valentino Rossinak, Jorge Lorenzónak vagy más kedvenc motorversenyződnek, akkor itt a lehetőség, hogy a P1race.hu jegyshopján keresztül megrendeld belépődet a 2019-es Cseh Nagydíjra!
 
Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások