Jegyek

Már 2018-ra készül Györfi Alen és Kovács Bálint

Egyéb motorsport
Már 2018-ra készül Györfi Alen és Kovács Bálint
2017.10.08. 15:54
Noha az elmúlt hétvégén lezárták a 2017-es szezont a 220 Volt H-Moto Team motorosai, már most megkezdik a felkészülést a jövő évre. A csapat korábbi Európa-bajnoka, Györfi Alen és a német Suzuki GSX-R Cup sorozatban bemutatkozó Kovács Bálint az október 9-én, a Pannoniaringen megrendezésre kerülő OB és Magyar Kupa utolsó futamán is rajthoz áll.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

A 220 Volt H-Moto Team korábbi Európa-bajnoka, Györfi Alen sikeres szezont zárt az IDM Supersport kategóriájában, ahol az összetettben végül a hetedik pozícióban zárt a megszerzett 95 pontjával. Ráadásul az év során dobogóra is állhatott, így a tanulóévének nevezett idény valóban eredményesnek nevezhető. Alen azonban nem ül a babérjain, hanem alig egy héttel az IDM szezonzáró futamát követően máris a 2018-as évre készül, így rajthoz áll október 9-én a Pannoniaringen a hatszázasok között, ahol az idei hazai bajnokság és Magyar Kupa utolsó futamát rendezik. 

„Természetesen ezen a versenyen nem az eredmény az elsődleges, hanem az, hogy az év folyamán rengeteg problémát okozó futóművel tovább dolgozzunk, hogy jövőre már ne legyen vele gondunk. Más beállításokat is kipróbálunk, hogy képesek legyünk fejlődni. Persze azt is szeretnénk, ha egy igazi, jó hangulatban és időben rendezett versenyen vegyünk részt, ahol a csapat jelen lévő tagjaival egy kicsit jól érezhetjük magunkat” – jelentette ki Györfi Alen.
Csapattársa, Kovács Bálint sem pihen, igaz ő csak szeptemberben kezdhette meg a szereplését az IDM Suzuki GSX-R Cup sorozatában. A fiatal motoros – akárcsak Alen – szintén rajthoz áll a Pannoniaringen, hogy tovább gyűjthesse az ezres kategóriában a versenykilométereket.

„Számomra nagyon fontos, hogy minél többet motorozhassak a Suzukival, így kapóra jött a számomra a magyar bajnokság és kupasorozat utolsó versenye. Mivel az összetett helyezéseibe nem tudok beleszólni, így egyértelműen a gyakorlásé lesz a főszerep. Elsősorban a futóművel dolgozunk majd, de szeretném a minél jobb féktávokat is megtalálni ezen a pályán az ezres motorral. Még rengeteg a tanulnivalóm, és minden alkalmat szeretnék megragadni ahhoz, hogy az ezresek között is eredményes tudjak lenni” – mondta Kovács Bálint. 

Írta: Molnár Ádám; Fotók: 220 Volt H-Moto Team
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: