Jegyek

Lorenzo számára nem a köridők fontosak

MotoGP
Lorenzo számára nem a köridők fontosak
2017.02.17. 16:28
A Ducati pilótája szerint komoly előrelépést tettek a Phillip Island-i teszt utolsó napja során, de még mindig van egy fontos terület, amelyen nem érzi kellően kényelmesen magát a Desmosedici nyergében.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

A malajziai után az ausztrál teszt is felemásan alakult a Yamahától a Ducatihoz átigazolt Jorge Lorenzo számára: az első két nap során a top10-be sem fért be az ötszörös világbajnok, pénteken azonban sokat faragott a köridején, így végül nyolcadikként zárta az előszezon második kollektív gyakorlását. A spanyol szerint azonban ebben a fázisban még nem is elsősorban a köridők a legfontosabbak számára:
 
„Ma tettünk egy fontos lépést előre a motor megértésében, ahogy tettük az a sepangi teszt utolsó napján is, s így a köridőim is sokat javultak” – nyilatkozta Lorenzo a Ducati nap végi sajtóközleményében. „Kár érte, hogy délelőtt nem tudtuk használni a lágy gumit, amikor a pálya állapota közel ideális volt, mert szerintem akkor még nagyjából három tizeddel gyorsabb lehettem volna.”
 
„De ahogy mondtam, jelenleg a köridők még nem olyan fontosak számomra, mint az, hogy hogyan érzem magam a motoron, és hogy megértsem, hogyan tudok a leghatékonyabban motorozni vele. Még rengeteg munka vár ránk, különösen a kanyarodás terén. Mindenesetre úgy vélem, hogy összességében biztatóan zártuk ezt a tesztet”
– zárta optimistán gondolatait Lorenzo.
 
Fotó: Ducati Corse
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: