Jegyek

Lorenzo: „Sokkal jobban kezdődött a mostani teszt, mint a...

MotoGP
Lorenzo: „Sokkal jobban kezdődött a mostani teszt, mint a sepangi”
2017.02.15. 14:03
Bár az eredménylistán nem fért be az első tízbe, a Ducati spanyolja úgy érzi, minden egyes nap új információkkal gazdagodnak és folyamatosan lépdelnek előre. Csapattársa, Andrea Dovizioso arról is beszélt, miben különbözik Phillip Island az előző teszt helyszínétől.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

A Ducati Team versenyzői a mezőny közepén zártak a köridőket illetően a Phillip Island-i teszt első felvonásán: Andrea Dovizioso a nyolcadik, míg Jorge Lorenzo a tizenegyedik leggyorsabb időt produkálta a szerdai napon. Kettejük programja azonban jelentősen eltért egymástól: míg az olasz a legújabb fejlesztésekre koncentrált, addig a Yamahától átigazolt spanyol arra építkezett, amiről már Sepangban kiderült, hogy jól működik. Lorenzo mindenesetre optimista, hiszen két hete Malajziában mindössze 17. lett az első napon.
„Sokkal jobban kezdődött az itteni teszt, mint a sepangi, ma pedig ugyanazokat az alapbeállításokat használtunk, amelyeket a maláj teszt végén meghatároztunk” – nyilatkozta a Ducati közleményében. „Kár érte, hogy az utolsó másfél órában nem tudtunk javítani a köridőnkön, míg mások ezt megtették. Az erős szél miatt nehezen tudtunk faragni az időkön, ráadásul a végén felrakott hátsó gumi sem azt a teljesítményt nyújtotta, amire számítottunk. Mindenesetre pozitívum, hogy minden egyes nap új információkhoz jutunk és folyamatosan, apró lépésekben haladunk előre.”
Dovizioso arra is rámutatott, miben más az ausztrál aszfaltcsík, mint a malajziai: „Ma egész nap a vázzal foglalkoztunk, mert jó néhány dolgoz meg kell határoznunk ezzel kapcsolatban. Elég jól érzem magam a motoron, de itt Phillip Islanden jobban érezni a különbséget a szárnyas és a szárny nélküli gépek között, mint Sepangban” – magyarázta az olasz pilóta. „Még javítanunk kell a motor egyensúlyán és a beállításokon: ez lesz a feladatunk csütörtökön, aztán meglátjuk, milyen köridőkre vagyunk képesek, hiszen biztosan mindenki más is előre fog lépni.”
 
Fotók: Ducati Corse
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: