Jegyek

Lorenzo cáfolja, hogy győzelmi kényszerben van Ausztriában

MotoGP
Lorenzo cáfolja, hogy győzelmi kényszerben van Ausztriában
2017.08.11. 20:08
Lorenzo reagált korábbi csapattársa, Valentino Rossi nyilatkozatára, miszerint a spanyolnak muszáj nyerni Ausztriában, hogy megmentse a saját szezonját. A korábbi hangvillás szerint azonban nem kötelezi erre semmi, és nem a Ducati a fő esélyese a versenynek.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

A kilencszeres világbajnok, Valentino Rossi Ausztriában úgy nyilatkozott egykori csapattársáról, hogy neki mindenképpen nyernie kell ahhoz a Red Bull Ringen, hogy az idényt pozitívan zárhassa, ugyanis az osztrák aszfaltcsík rendkívül kedvez a Ducati versenygépének: „Ő egy nagyszerű bajnok és tudja, hogy ez egy remek lehetőség a számára, hogy versenyt nyerjen, és ezáltal megmentse ezt a csalódást keltő szezont” – fogalmazott Rossi.
 
Jorge Lorenzo azonban a Motorsport.comnak nyilatkozva cáfolta a Doktor kijelentését. Szerinte nem kötelezi semmi arra, hogy nyerjen itt. Elmondta azt is, hogy szerinte a Ducati tempója idén nem egyedülálló a Red Bull Ringen, így nem ők tekinthetők a legfőbb esélyesnek. Ennek ellenére bizakodó a fejlődését illetően, ugyanis állítása szerint egyre nagyobb az összhang közte és a 2017-es Desmosedici között.
 
„Valentino azt mondta, itt győznöm kell, hogy megmentsem a szezonomat. Nem kell semmit sem megmenteni, nem kell megnyernem a versenyt” – mondta Lorenzo. „Minden egyre jobb lesz, egyre jobb a kapcsolatom a motorral, végül minden össze áll majd. Rá kell még éreznem, hogyan fékezzek jobban, hogyan gyorsítsak ki jobban, és ezután jönnek majd az eredmények problémák nélkül. Még nem vagyok abban a helyzetben, hogy a legjobb eredményem most érjem el. Közelebb kell lennem az éllovasok tempójához, és a MotoGP-ben nem könnyű nyerni. Nem vagyunk olyan gyorsak, mint reméltük, a Ducati most nem rendelkezik olyan előnnyel, mint tavaly. Nincs meg a stabilitás fékezéskor, és emiatt túl sokat veszítek Doviziosohoz képest is.”
 
Fotó: Ducati Corse
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: