Superbike

Lerántotta a leplet idei motorjáról a címvédő (fotók!)

Csütörtök este a Kawasaki Racing Team is megtartotta hivatalos csapatbemutatóját, amelyen Jonathan Rea és Tom Sykes a ZX-10RR enyhén módosított dizájnját is leleplezte.
Imádod a motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha ez a kettő igaz rád, és szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk gyakornoknak! Részletek ide kattintva.

Egy nappal a Ducati után a Kawasaki is megejtette a maga hivatalos prezentációját: az elmúlt három évben domináló gyártó Barcelonában, egy csütörtöki eseményen mutatta be a ZX-10RR 2018-as festését. A rendezvényen a háromszoros világbajnok így fogalmazott az előttük álló szezonnal kapcsolatban:

„Mindig izgalmas leleplezni az új színeinket: ilyenkor érezzük úgy, hogy tényleg elkezdődik a szezon. Most már itt az ideje versenyezni, ami rendkívül izgatottá tesz. A KRT rendre mindent belead a csapatbemutatókban és az új festés leleplezésébe: ettől úgy érezzük, mindig valami új veszi kezdetét. Amikor részt veszek egy ilyen színvonalas eseményen, még büszkébbé tesz a tény, hogy a Kawasaki versenyzője vagyok.”

A csapattárs Tom Sykes a következőket mondta: „Bármi elképzelhető idén: remek tesztprogramot teljesítettünk, figyelembe véve az új szabályokat is. Pillanatnyilag úgy érzem, alaposan felkészültünk. Maga a bemutató fantasztikus volt, és minden érintett parádés munkát végzett. Nagyszerű módja ez az idénykezdésnek” – nyilatkozta a 2013-as vb-győztes. Íme, néhány fotó az árnyalatnyit módosult színvilágról:

Fotók: Kawasaki Racing


Hozzászólások