Jegyek

Lehullt a lepel Michelisz Norbi autójának festéséről –...

WTCR
Lehullt a lepel Michelisz Norbi autójának festéséről – videó!
2018.03.10. 10:53
A Hyundai gyárilag támogatott WTCR-es alakulata, a BRC Racing Team szombat délelőtt tartotta csapatbemutatóját, amelynek csúcspontján a magyar pilóta és Gabriele Tarquini leleplezték az i30 N TCR idei dizájnját.
 
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva. (x)

Michelisz Norbert január végén jelentette be, hogy az idei évtől kezdve a Hyundai Motorsport gyári támogatott versenyzőjeként a BRC Racing Team színeiben fog indulni az új WTCR-ben. Az istálló szombat délelőtt megejtette hivatalos szezon előtti bemutatóját, amely során a tavalyi vb-ezüstérmes és csapattársa, Gabriele Tarquini leleplezte az i30 N TCR idei festését. A dizájnt továbbra is a szürke szín dominálja, de a 2017-es megjelenéshez képest jóval nagyobb teret kapott a vörös is. Az alábbi videóban teljes egészében visszanézhető a prezentáció és a bemutatás (amely során egyébként arra is fény derült egy kirakott táblázat alapján, hogy idén két kínai verseny lesz a WTCR-ben):
 
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: