Superbike

Lehullt a lepel a Ducati Panigale V4R festéséről – fotók!

Hétfő délután tartotta hivatalos csapatbemutatóját a Superbike-vb-n szereplő Aruba.it Racing Ducati alakulata, ahol lerántották a leplet Alvaro Bautista és Chaz Davies idei játékszeréről.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

Vadonatúj motorral, a MotoGP-s Desmosedicire épülő V4-es Panigaléval vág neki a 2019-es Superbike-világbajnoki idénynek a Ducati. Az új gépet már egy éve teszteli a csapat, novemberben és januárban pedig már a két gyári motoros, az elmúlt négy szezonból háromszor is vb-ezüstérmesként végző Chaz Davies, valamint a MotoGP-ből érkező Alvaro Bautista is kipróbálhatta a motort. Hétfő délután pedig a hivatalos csapatbemutató keretében a dizájnról is lehullt a lepel: a festést illetően nem sok változott tavalyhoz képest, valamelyest a fehér lett kevesebb rajta, de továbbra is a vörös és a fekete a domináns. Mutatunk is néhány stúdiófotót Daviesről, Bautistáról és a Panigale V4R-ről:

Fotók: Ducati Corse


Hozzászólások