Magazin

Lehet-e még Alonso a legnagyobb? – itt az új AFM (ajánló)

Megjelent médiapartnerünknek, Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, benne az elmúlt hetekben teljes gőzerőre kapcsolt Formula-1-es átigazolási piaccal és a döntések hátterével. Nagy átrendeződések jönnek 2019-re.
Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva.

A nyári szünetre idén a legkevésbé sem volt jellemző a híraszály, hiszen több pilóta nagy bejelentése is beszédtémát szolgáltatott. Fernando Alonso F1-ből való év végi kiszállása és Daniel Ricciardo megdöbbentő váltása pedig még csak az elsők voltak azon mozgások közül, amelyek alapjaiban formálják át a mezőny pilótafelállását 2019-re. Az Autósport és Formula Magazin kifürkészi, mi állhat a döntések hátterében: mennyi időbe telhet Ricciardónak csúcsra vezetni a Renault-t, és Alonso vajon válhat-e az autósport történetének egyik legsikeresebb, legsokoldalúbb pilótájával annak ellenére is, hogy a Formula-1-ben csak két világbajnoki címig jutott?
A 2020-ig a Mercedeshez kötődő Lewis Hamiltont persze a legkevésbé sem érdekli az átigazolási piac, ehelyett ádáz csatát vív az ötödik világbajnoki címért Sebastian Vettellel. Hátborzongató látni, hogy micsoda eredménylajstrommal rendelkezik már jelenleg is a brit, és hogy akár schumacheri rekordokat is veszélyeztető magasságokba juthat el a hátralévő több mint két szezonja során. Mindez persze nem jöhetett volna létre Hamilton egyedülálló képességei nélkül, az AFM hasábjain pedig a brit pilóta korábbi munkatársai próbálnak választ adni arra, hogy mely tulajdonságai teszik őt minden idők egyik legjobbjává, s mely területeken képes a mezőnyben mindenki fölé magasodni. Azaz: Mitől ilyen gyors Lewis Hamilton?
További témák a lapból:

- Megszűnt és újjászületett a Force India
- Átigazolások, melyek mindenkit megleptek
- Belga és Olasz Nagydíj versenyriport
- Máris életet menthetett a halo
- Pénzes F1-es pilóták, és „ami” mögöttük van
- Plusz két kerék: F1-es autóban a MotoGP versenyzői
- Zuhanás: Nehezen viseli a sikertelenséget Vinales
- WRC: Megérkezett a harcba Tanak és a Toyota
- Nani Roma eljött dagonyázni Magyarországra
- Ózd Rali: Vincze kiélezte a bajnokságot
- Hipersportkocsi Ausztriából: Milan RED
- Egy lány és egy autó: Edina és a Volvo
A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

Autósport és Formula Magazin


Hozzászólások