Jegyek

Legnagyobb győzelmével búcsúzunk Waldmanntól – videó!

MotoGP
Legnagyobb győzelmével búcsúzunk Waldmanntól – videó!
2018.03.11. 14:45
A korábbi húszszoros futamgyőztes 51 éves korában hunyt el, s bár többször is megszorongatta Max Biaggit a 250-es géposztályban, mégis utolsó győzelme marad igazán emlékezetes.
 
Szeretnél élőben szurkolni kedvenc motorversenyződnek az augusztus eleji brnói futamon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megrendelheted belépődet jegyshopunkon keresztül a MotoGP Cseh Nagydíjára! (x)

Mint arról beszámoltunk, Ralf Waldmann előző este váratlanul elhunyt: bár a halál pontos oka nem ismert, nem kizárható, hogy szívinfarktust kapott az 51 éves ex-versenyző. A német motoros a 125-ösök között kétszer is harmadik tudott lenni az összetettben, majd a 250-esek között többször is keményen megszorongatta a 90-es évek közepének egyeduralkodóját, Max Biaggit.

A leginkább emlékezetes azonban utolsó győzelme maradt: a 2000-es doningtoni Brit Nagydíjon a száradó pályán esőgumikkal körözve csaknem egyperces hátrányban volt az éllovasokhoz képest, ám miután az eső ismét erősödni kezdett, Waldmann elképesztő tempóban tört előre, s végül az utolsó kanyarból kigyorsítva Olivier Jacque-ot is megelőzte. Ezzel a diadallal emlékezünk Waldmannra – nyugodjék békében!


 
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: