Jegyek

Le Mans 24: Fél perc a Yamahák között – az állás 7 órakor

Egyéb motorsport
Le Mans 24: Fél perc a Yamahák között – az állás 7 órakor
2017.04.16. 07:18
Az éjszaka során nem sok változás történt a közvetlen élmezőnyben: a YART Yamaha továbbra is őrzi a vezetést a GMT94 alakulata előtt, ám nem lefutott még köztük a csata. A Suzuki és a Kawasaki ellenben egyre nagyobb hátrányba került.
 
Szeretnéd a helyszínen átélni a WTCC hungaroringi versenyének legendásan kiváló hangulatát, s élőben szurkolni Michelisz Norbertnek és a Zengő Motorsport pilótáinak? Akkor van egy ajánlatunk számodra, hiszen akár jegyshopunkon keresztül is megrendelheted a jegyedet a magyarországi futamra! (x)

A kora esti órák izgalmai után az éjszaka valamelyest nyugodtabban zajlott a Le Mans-i 24 órás motorversenyen. A YART Yamaha a címvédő kawasakis egylet bukása óta ragadta magához az első helyet, s ez az éjjel sem változott, a Broc Parkes, Marvin Fritz, Kohta Nozane trió azonban még nem dőlhet hátra, márkatársuk, a GMT94 Yamaha ugyanis továbbra is nagyjából fél perc hátrányból követi őket, jelen sorok írásakor ráadásul Mike di Meglio épp közeledik az éllovasokra.
 
A többieket azonban újabb problémák sújtották: a Team SRC Kawasakit és a bajnokságot vezető Suzuki Endurance Racing Team motorját is újra szerelni kellett, így mostanra 9-10 kör hátrányba kerültek. Ennek köszönhetően pedig az F. C. C. TSR Honda jött fel a harmadik helyre – igaz, a SERT ott lohol a nyomukban, szóval az utolsó dobogós helyért is rendkívül kiélezett csata zajlik.
 
Ez pedig hatványozottan igaz a Superstock kategória legjobbjaira: a Yamaha Viltais Experience és a Tati Team Beaujolais egységei egymást váltják az összesített lista ötödik és hatodik helyen, többnyire néhány másodperc különbséggel követik egymást. Eddig egyébként összesen 20 egység adta fel a küzdelmet, azaz a viadal kétharmadánál a csapatok kétharmada van még versenyben, a legfontosabb 8 óra azonban még hátra van – ide kattintva mutatjuk, hol tudjátok élőben nézni az eseményeket.
 
Az állás 7 órakor, 16 óra elteltével (8 óra van még hátra):

Fotó: FIM EWC Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: