Jegyek

Le Mans 24: A GMT94 és di Meglio az élen! – az állás 11...

Egyéb motorsport
Le Mans 24: A GMT94 és di Meglio az élen! – az állás 11 órakor
2017.04.16. 11:32
Négy órával a leintés előtt a GMT94 átvette a vezetést a YART-tól, Mike Di Meglio előbb szó szerint félretolta az útból egyik ellenfelét, majd az élre állt. Nagy küzdelem várható a Le Mans-i 24 órás verseny hajrájában.
 
Szeretnéd a helyszínen átélni a WTCC hungaroringi versenyének legendásan kiváló hangulatát, s élőben szurkolni Michelisz Norbertnek és a Zengő Motorsport pilótáinak? Akkor van egy ajánlatunk számodra, hiszen akár jegyshopunkon keresztül is megrendelheted a jegyedet a magyarországi futamra! (x)

A vasárnap délelőtti órákban tovább folytatódott a küzdelem a YART és a GMT94 Yamaha között, akik közel húsz óra után még mindig körön belül voltak egymáshoz képest. Mike di Meglio aztán begyújtotta a rakétákat és súlyos másodperceket kezdett faragni a vezető YART előnyéből, amelyen Kohta Nozane ült.
 
A francia négy órával a leintés előtt igencsak agresszív manővert engedett meg magának, miután nemes egyszerűséggel félrelökte az útból Osamu Deguchi motorját. Di Meglio elnézést kért az esetért, a versenybíróság vizsgálta a történteket, de végül nem szabott ki büntetést. Di Meglio pár perccel később átvette a vezetést Nozanétől.
 

 
Nagy csata folyik a harmadik helyért is az SRC Kawasaki és a Suzuki Endurance Racing Team között. A Superstock kategóriában délelőtt a Tati Beaujolais állt az élre, miután a Yamaha Viltais motorjából füst szállt fel és feltehetően olaj is szivárgott a gépből a pályára.
 
Az állás 11 órakor, 4 óra van még hátra:

Fotó: FIM EWC Media, twitter
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: