Jegyek

Laller: „Ez a kőkemény valóság, ami emberfeletti erőt...

Dakar
Laller: „Ez a kőkemény valóság, ami emberfeletti erőt kíván!”
2017.01.04. 12:18
Robog a Dakar Rallye, tegnap a mezőny Argentínában folytatta tovább az útját, a második etappal. Horváth Lajos számára egy hosszabb és komolyabb terhelés következett, de a váci motoros jól állta a sarat! Következzék „Laller” beszámolója arról, mi történt vele tegnap, és milyen kihívások elé néz ma!
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron!

„Hajnali 4-kor már talpon voltam, egy meleg és fülledt éjszaka után, de mindezt leszámítva jól aludtam, a lehetőségekhez mérten kipihentem magam. Rövidesen indulni is kellett az összekötő szakaszra, ez néhány száz km volt, aminek a végén a speciál rajtja várt rám. Pokoli hőségben startoltam el, 47 fok volt a napon, ilyen meleget még sohasem tapasztaltam azelőtt.

Kicsit már nyugodtabban kezdtem neki a napnak, bár az egész koránt sem az, amiről eddig álmodtam, vagy akár számítottam. Ez a kőkemény valóság, ami emberfeletti erőt kíván! Ma olyannyira megviseltek a körülmények, hogy az utolsó ellenőrző pont után rosszul lettem a hőségtől, és muszáj volt pihenőt tartanom. Ahányszor felálltam a motoron, rögtön arcon vágott a forró levegő. Sajnos ülni még mindig nagyon fájdalmas, de sok választásom természetesen nincs. Még egy rövidebb szünet és két üveg, nyakamba öntött ásványvíz után folytattam az utam egészen a táborig, ahová az esti órákban érkeztem. A sisak és a ruha által fedetlen részeken az orrom és a kezem is leégett, de ezeket az ”apróságokat” leszámítva összességében jól éreztem magam!

Szerdán egy nagyon hosszú nap következik, 780 km összekötő szakasz vár rám, és 364 km speciálist fog közre ez a több mint 1000 kilométeres etap. Most Tucumánban vagyunk és már látni a hegyeket, ahogyan tornyosulnak felénk, az út rajtuk keresztül vezet majd egészen San Salvador de Jujuy városáig. Nagyon jó lenne igazán kialudni magam, regenerálódni, hogy újult erővel vághassak neki ennek a kihívásnak!”
 
Írta: Tóth Krisztián Márk
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
 
race.com
 
Kövess minket!
youtubefacebooktwitterrss

VR46 shop
Pálya információ
MotoGPSuperbikeWTCC
2017. Április 09. 21:00
Argentin Nagydíj
Autódromo Termas de Río Hondo

Épült: 2008
Teljes hossza: 4805m
Szavazás
Hányadik helyen végez a WTCC 2017-es szezonjában Michelisz Norbert?
Világbajnok lesz!
Épp csak lemarad a vb-címről, második lesz.
Harmadik lesz, megszerezve hazánk első vb-dobogóját.
Megismétli tavalyi negyedik helyét.
Csak az ötödik helyen végez.
Hatodik vagy annál rosszabb pozícióban zár.
VB Ranglista
MotoGPSuperbikeSupersportWTCC
Poz.PilótaMárkaPont
1.M. VinalesYamaha25
2.A. DoviziosoDucati20
3.V. RossiYamaha16
4.M. MarquezHonda13
5.D. PedrosaHonda11
6.A. EspargaroAprilia10
7.S. ReddingDucati9
8.J. MillerHonda8
9.A. RinsSuzuki7
10.J. FolgerYamaha6
Formula.hu hírek
Tesztmotor.hu hírek
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2017  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika:

Runtime: 48,82ms