Jegyek

Kint vagy Spielbergben? Küldj nekünk beszámolót és fotókat!

MotoGP
Kint vagy Spielbergben? Küldj nekünk beszámolót és fotókat!
2017.08.12. 07:10
A versenynaptárba tavaly visszatérő Osztrák Nagydíj hasonlóan népszerű helyszín lehet a MotoGP-ben, mint Brno, hiszen ugyancsak itt van a szomszédban – ha Te is kint szurkolsz kedvenceidnek a Red Bull Ringen, küldj nekünk fotókat és rövid élménybeszámolókat!
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Az Osztrák Nagydíj 2016-ban tért vissza a gyorsaságimotoros-világbajnokság vérkeringésébe, a Red Bull Ring pedig közelségének köszönhetően Brno mellett a másik legkedveltebb helyszínévé válhat a magyar szurkolóknak, nem beszélve az Európa egyik legmodernebb pályáját körülvevő elképesztő tájról.
 
Ha idén Te is a helyszínen tekinted meg a spielbergi hétvégét, küldd el nekünk rövid élménybeszámolódat vagy a versenyen készült fotódat, mi pedig a legjobbakat megosztjuk honlapunkon vagy Instagram-csatornánkon. A beszámolókat és a képeket az info@p1race.hu címre várjuk!
 
Fotó: Ducati Corse
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: