Moto3

Kettős olasz siker a jerezi zárónapon

A harmadik nap a harmadik különböző versenyző elsőségét hozta Spanyolországban: Jorge Martin és Enea Bastianini után most az épp őket maga mögé utasító Tony Arbolino jegyezte a leggyorsabb kört.
Kövess minket a közösségi médiában is: Facebook-oldalunkon és Twitter-csatornánkon a legfontosabb és legfrissebb híreket, Instagram-oldalunkon a legjobb képeket, a YouTube-csatornánkon pedig szerkesztőségünk podcastjeit találhatod meg!

A Moto2-esekhez hasonlóan a legkisebbek is utolsó napjukat teljesítették szerdán a jerezi teszten. Jorge Martin hétfői és Enea Bastianini keddi elsősége után most egy harmadik motoros zárt az élen a második idényére készülő Tony Arbolino személyében, ám mivel két ellenfele követte őt a sorban ma és az összesített listán is, három Honda végzett a tabella tetején. A KTM-esek közül némi meglepetésre az újoncként egyelőre remek teljesítményt produkáló Dennis Foggia szerepelt a legjobban a maga negyedik helyével.
 
Az olaszok egyébként fölényben voltak az élmezőnyben: Niccolo Antonelli révén az első ötbe négy versenyzőjük is befért, míg az első tízbe további hárman Marco Bezzecchi, Nicolo Bulega és Fabio di Giannantonio triójának köszönhetően. Közéjük az eddig erős tesztidőszakot produkáló Phillip Öttl, valamint a 2017-ben összetettbeli bronzéremig jutó, s ezáltal az idei egyik fő esélyesnek tartott Aron Canet furakodott be. Az első jerezi teszt ezzel lezárult, folytatás március elején, ugyancsak a spanyolországi pályán.
 
A jerezi teszt harmadik napjának végeredménye:

A háromnapos jerezi teszt összesített eredményei:

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások