Jegyek

Kettős győzelemmel zárta a szezont a ProMoto Racing

Egyéb motorsport
Kettős győzelemmel zárta a szezont a ProMoto Racing
2017.10.11. 20:15
2017. október 9-én, hétfőn került sor a Magyar Bajnokság utolsó fordulójára, melynek a Pannónia-ring adott otthont. A ProMoto Racing színeit ezúttal Juhász Dávid és Laczkó Máté képviselték. Dávid OB600-ban, Máté OB600-ban és OB1000-ben is rajthoz állt.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Az eset pikantériája, hogy míg Máté a 600-ban a harmadik helyre kvalifikálta magát, addig a számára még újnak mondható 1000-es kategóriában magabiztos fölénnyel szerezte meg a pole-pozíciót. Juhász Dávid, a kategória „veteránja” az első rajtkockából rajtolva, rajt-cél győzelmet aratott a 600-asok közt, a tőle megszokott profi és hiba mentes motorozással, még Máté az előkelő negyedik helyen ért célba. Dávid ezzel a győzelemmel a magyar bajnoki címet is elnyerte.
Az 1000-esek közt is rajthoz álló Laczkó Máté kora ellenére higgadt és felnőtt motorozással már a futam elején magához ragadta a vezetést, bár Kovács Bálinttal végig a nyomában okozott némi izgalmat a csapatnak, egészen az utolsó körig, mikor is Bálint hibázott és eldobta a motort a pálya hátsó traktusában, így Máté simán zsebelhette be a futamgyőzelmet. A futamot követően sportszerűségből is jelesre vizsgázott, miként a levezető körben vetélytársát maga mögé felvéve, együtt motoroztak vissza a bokszba. Azt, hogy a fiúk jövőre hol és milyen kategóriában állnak rajthoz még titok övezi, de reméljük hamarosan erről is beszámolhatunk…

Írta és fotók: Promoto Racing média
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: