Jegyek

Kedden is Bagnaia a leggyorsabb a Moto2-es mezőnyben

Moto2
Kedden is Bagnaia a leggyorsabb a Moto2-es mezőnyben
2018.02.13. 18:46
A hétfői nyitónapot követően kedden is Francesco Bagnaia futotta meg a legjobb kört Jerezben a Moto2-es géposztályban. Alex Marquez is megőrizte hétfői helyezését olasz riválisa mögött, míg a harmadik pozíciót ezúttal Lorenzo Baldassarri szerezte meg.
 
Kövess minket a közösségi médiában is: Facebook-oldalunkon és Twitter-csatornánkon a legfontosabb és legfrissebb híreket, Instagram-oldalunkon a legjobb képeket, a YouTube-csatornánkon pedig szerkesztőségünk podcastjeit találhatod meg! (x)

A hétfői naphoz hasonlóan kedden is Francesco Bagnaia végzett az élen a Moto2-es kategória jerezi tesztjén, míg a SKY Racing Team VR46 motorosa mögött ismét Alex Marquez zárt a második pozícióban. Bagnaia bő két tizeddel utasította maga mögé az ifjabbik Marquezt, a harmadik helyezett Lorenzo Baldassarri további egy tizedet kapott az olasztól.
 
Luca Marini és Mattia Pasini tette teljessé az olasz kvartettet a legjobb öt között, Miguel Oliveira pedig legjobb KTM-versenyzőként végzett a hatodik pozícióban. A top10 további sorrendje Sam Lowes, Remy Gardner, Brad Binder és Xavi Vierge. Hector Barbera tizenkettedik, Joan Mir tizennyegyedik, Romano Fenati tizennyolcadik lett.
 
A második jerezi tesztnap eredményei:
Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: