Jegyek

Katar-teszt: Fenati zárta az élen a szombatot

Moto3
Katar-teszt: Fenati zárta az élen a szombatot
2017.03.18. 21:48
Az utolsó előszezoni gyakorlás második napján már a Moto3-asok is teljes értékű munkát végezhettek. A leggyorsabbnak mindhárom etap során a Hondán ülő olasz motoros bizonyult.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Bár pénteken egy bő egyórás etapot tudtak teljesíteni a legkisebb géposztály szereplői, az érdemi munka számukra is ma kezdődött meg a katari teszten. A szombati napot egyértelműen Romano Fenati dominálta: a tavalyi szezon közbeni kiebrudalását követően idén a Marinelli Rivacold Snipers alakulatával visszatérő olasz mindhárom etap során a tabella élén végzett.
 
Előnye ugyanakkor nem volt túl nagy a jerezi teszten is remeklő két hondás márkatársával szemben: Jorge Martin mindössze 39, Aron Canet pedig csak 59 ezreddel volt lassabb Fenatinál az összesített lista alapján. Őket aztán Gabriel Rodrigo követi legjobb KTM-esként, megelőzve Livio Loit és Nicolo Bulegát, valamint az újonc Ayumu Sasakit, aki tavaly a Red Bull Rookies Cup megnyerésével vétette észre magát.
 
Az első tízbe Niccolo Antonelli, Juanfran Guevara és Phillip Öttl fért még be: ők egytől egyig KTM-en ülnek, azaz a két gyártó egyenlő arányban képviseltette magát a legjobbak között. A Mahindrának viszont nem volt jó napja: Lorenzo Dalla Porta volt a legjobbjuk a maga 21. helyezésével. Folytatás és egyben zárás vasárnap – már amennyiben az időjárás is úgy akarja.
 
A Moto3-asok szombati tesztnapjának összesített eredményei:

Fotó: crash.net
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: